Over Talk Psychologenpraktijk

Talk Psychologenpraktijk is in 2013 opgericht door Inge van Kroonenburg en Maaike Holster. Samen met hun collega’s bieden zij ruime ervaring en prettige benadering bij verschillende vormen van problematiek en behandeling.

Inge van Kroonenburg

Inge van Kroonenburg

GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut

Inge is GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Na haar studies aan de Universiteit Maastricht en de Rijksuniversiteit Leiden is zij gaan werken bij een onderwijsbegeleidingdienst. Na een aantal jaren heeft zij de overstap gemaakt naar Apanta-GGZ, waarnaast ze het laatste jaar ook werkzaam is geweest bij Salix, centrum voor eetstoornissen.
werkdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag
info@talkpsychologenpraktijk.nl

Maaike Holster

Maaike Holster

GZ-psycholoog, Seksuoloog

Maaike is eveneens GZ-psycholoog. Na haar studie psychologie aan de Universiteit van Tilburg heeft ze binnen het Catharina ziekenhuis te Eindhoven ervaring opgedaan binnen de medische psychologie. Later is ze gaan werken bij Apanta-ggz, waar ze zowel binnen het team van kind en jeugd als binnen het team van volwassenen werkzaam is geweest. In 2020 heeft zij de opleiding tot Seksuoloog bij Rino Amsterdam afgerond.
werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag
info@talkpsychologenpraktijk.nl
seksuoloog@talkpsychologenpraktijk.nl

Liesbeth Mulder

Liesbeth Mulder

Relatietherapeut, Systeemtherapeut

Liesbeth werkt als relatie- en gezinstherapeut binnen Talk. Zij heeft een achtergrond waarin zij reeds vele jaren ervaring heeft opgedaan binnen de specialistische-ggz. Dit is onder andere binnen Reinier van Arkel geweest en momenteel bij Human Concern, waar zij werkt met volwassenen en adolescenten.
werkdagen: dinsdagavond, vrijdag
l.mulder@talkpsychologenpraktijk.nl

Godelieve Engelen

Godelieve Engelen

GZ-psycholoog kinderen en jeugd

Godelieve is Gz-psycholoog kinderen en jeugd. Zij is haar loopbaan gestart binnen het Catharina ziekenhuis te Eindhoven, waarna ze is gaan werken bij Herlaarhof. Hier heeft ze ook haar Gz-opleiding gevolgd. De ervaring van Godelieve is ruim. Zij is bekend met problematiek van passend bij hele kleine kinderen en hun ouders tot pubers/adolescenten en het behandelaanbod dat hierop aansluit. Tot voor kort was zij werkzaam in de diagnostiek bij vluchtelingenkinderen.
werkdagen: maandag, dinsdagochtend, woensdag
g.engelen@talkpsychologenpraktijk.nl

Jetske van der Vegt

Jetske van der Vegt

GZ-psycholoog kinderen en jeugd

Jetske is Gz-psycholoog met als specialisatie kinderen en jeugd. Zij heeft jarenlang gewerkt binnen de specialistische ggz en combineert haar uren bij Talk samen met een aantal dagen bij Kobussen en Partners, waar ze zowel in de specialistische-ggz als basis-ggz werkt. Jetske is bekend met de verschillende vormen van problematiek waarmee de kinderen en/of hun ouders bij ons komen. En kan vanuit haar ervaring en kennis met een breed behandelaanbod aansluiten bij de vraag.
werkdagen: donderdagochtend
j.vdvegt@talkpsychologenpraktijk.nl

Carla van Zuylen

Carla van Zuylen

Psycholoog, Mindfulness trainer VMBN

Carla werkt bij Talk als Mindfulness trainer en is hiervoor ook geregistreerd bij de VMBN. Carla is psycholoog en naast haar activiteiten bij Talk werkzaam bij Apanta-ggz. Vanuit de ervaring die ze daar heeft opgedaan, is Carla uitgebreid bekend met eventuele achterliggende problematiek welke ten grondslag kan liggen aan de reden waarvoor mensen een mindfulness training willen volgen.

c.zuylen@talkpsychologenpraktijk.nl

Anneke Keyzer

Anneke Keyzer

GZ-psycholoog, EMDR practitioner

Anneke is Gz-psycholoog en reeds jaren werkzaam als behandelend psycholoog binnen de GGZ. Dit begon bij Apanta-ggz, waarna zij de overstap maakte naar praktijk Silver psychologie. Hier heeft zij de verschillende vormen van problematiek passend binnen de basis-ggz en specialistische-ggz binnen haar caseload gezien en behandeld met de vormen van therapie, zoals deze worden aangeboden binnen Talk psychologenpraktijk.
werkdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag
a.keyzer@talkpsychologenpraktijk.nl

Femke Janssen

Femke Janssen

Gz-psycholoog

Femke werkt als Gz-psycholoog binnen Talk. Zij heeft een achtergrond in het werken met jeugd en volwassenen binnen zowel de SGGZ als BGGZ, van GGZ-instelling tot vrijgevestigde praktijk. Hierdoor heeft zij veel ervaring met problematiek als oa: angst, stemming, persoonlijkheid en trauma. Femke heeft een breed aanbod in therapie, zoals past bij een generalist binnen onze praktijk.
werkdagen: maandag en woensdag
f.janssen@talkpsychologenpraktijk.nl

Sharon Haenen

Sharon Haenen

GZ-psycholoog

Sharon is GZ-psycholoog en heeft jarenlang binnen de specialistische ggz bij Apanta-ggz gewerkt. Hier heeft zij ervaring opgedaan met verschillende vormen van problematiek en heeft zij het behandelaanbod in huis zoals deze binnen Talk psychologenpraktijk wordt aangeboden. Daarnaast heeft zij veel kennis van Autismespectrumstoornissen. Op vrijdag is Sharon werkzaam op onze locatie in Sint-Oedenrode
werkdagen: maandag, donderdag, vrijdag
s.haenen@talkpsychologenpraktijk.nl

Karin Timmer

GZ-psycholoog

Naast de uren in haar eigen praktijk is Karin enkele dagen bij ons werkzaam als GZ-psycholoog. Ze heeft een brede manier van kijken naar waar problematiek is ontstaan en hoe deze in stand wordt gehouden. Naast het psychische stuk is er ook aandacht voor eventuele lichamelijke factoren die van invloed zijn. Karin is bekend met de vele vormen van problematiek welke in onze praktijk voorbij komen en kan vanuit haar ervaring binnen zowel de SGGZ als BGGZ juist afstemmen op de persoonlijke hulpvraag.
werkdagen: dinsdag en vrijdag
k.timmer@talkpsychologenpraktijk.nl